Биоетанол 96% - 2бр. 5л денатуриран етилов алкохол/ гориво за биокамини/ дезинфектант

52.00лв 60.00лв

  • Продуктов номер: 1510123
  • Наличност: В наличност

Биоетанол 96% - 2бр. 5л денатуриран етилов алкохол/ гориво за биокамини/ дезинфектант


БИО ЕТАНОЛ 2x 5л

Предназначение: Био етанолът е алтернативен източник на енергия. Предназначен е да се използва като гориво за биокамини. Произведен от зърнени култури.

Начин на употреба: Био етанолът е гориво, което трябва да се използва с особено внимание, тъй като е запалимо вещество. Лесен е за употреба. Налива се внимателно в горивната камера с помощта на фуния. Горивната камера се пълни не повече от ¾ от обема й или до ниво „MAX”. Придържайте се към индивидуалните инструкции за употреба на всяка био камина. Продължителността на горене на био етанола зависи от настройката на пламъка и модела на биокамината.

По време на запалване не се надвесвайте над горивната камера, а използвайте предназначените за това дълги запалки и кибрит. В случай, че разлеете био етанол извън горивната камера е необходимо веднага да се изчисти. Ако желаете да допълните с гориво, то първо загасете пламъка, изчакайте 10-15 мин., за да се охлади горивната камера и тогава долейте. Не поставяйте бутилката с биоетанол отворена в непосредствена близост до горивната камера по време на запалване и горене на камината.

При използване на биоетанолови камини се препоръчва нормално проветряване на жилището или помещението.


Цената е без включен транспорт до ваш адрес